Fitness / Work hard & Play hard

Alla killars drömtjej #Sexgudinnan in action! – Killens Orgasmansvar

Alla människor har olika sexualdrift. I vår kultur beskrivs männens sexdrift som stark, djurisk och okontrollerbar. Det mystiska är att det i flera fall framkommit att skillnaderna i sexlust också är väldigt olika från individ till individ, inte bara mellan män och kvinnor.

I dagens samhälle skall kvinnan vara en duktig och ”fin flicka” som begränsar sitt sexuella beteende efter mannens behov. Man får ofta höra att ”alla mäns dröm” är en tjej som beter sig som en ängel, är en fin flicka och klär sig konservativt MEN ändå är en sexgudinna i sängen. Surprise surprise finns det inte så många tjejer som på riktigt är så där ute. De fina flickorna vågar inte prova på saker och ting och nu är det bara så att man inte blir en sexgudinna om man bara vill köra missionären. Och de flickorna som vågar utforska sin sexualitet blir lätt stämplade till horor. Och horor kan ju inte vara som den där konservativa sexgudinnefantasitjejen.

Jag blir också fortfarande irriterad på attityden om att killar tycker att det är bra att de hoppar från säng till säng och dippar sin metvurst i allt som rör sig medan det är otroligt skamfullt om en tjej gör samma sak. Det hör liksom inte till när man är tjej men om du är kille så är det helt ok?! Jag har själv skrivit att jag varken gillar att killar humpar allt som rör sig, dvs. skräpkukar eller att tjejer är lätta. Jag dömer både killar och tjejer på helt samma sätt, också när det kommer till sexdrift, om man nu ens måste döma överhuvudtaget?

Jag har själv en hög sexdrift. Jag tror det har med idrottandet att göra, testosteronhalter och också att jag gör vad skiten jag vill. Om jag fått en gåva att kunna njuta av min sexualitet så ser jag det som en bra sak att jag gör det. Men ändå skulle jag aldrig börja ha sex med tiotals olika killar i snabb takt. Den tanken känns helt främmande och jag vet inte vad jag skulle få ut av det.

Jag är säker på att det är hälsosammare och också bättre med tanke på orgasmer, känsloliv och annat att ha en individ som man har sex med ofta. Inte hundratusen olika individer.sexbrain

Sedan kommer vi till en annan sak som retar gallfeber på mig. Nämligen att det på något sätt bara skulle vara killens ansvar att sexet är bra. Att det är han som ska ge dig orgasm utan att du lyfter ett finger. Bitch please, om du har dåligt sex jämt och ständigt är det kanske dags att ta dig en funderare. Det är lika mycket ditt eget ansvar att sexet är bra som det är killens. Och killarna har inte i sista hand ansvar för din orgasm. Det är du själv som har det. True story ;)

Ifall du har svårt att komma med killen så lönar det sig att fundera över hur ofta du kommer själv och vad du gillar. Om du inte har en aning om dessa två ja, då är det inte konstigt om sexet inte riktigt smakar. Och i så fall är det bara att börja prova på. Låt vibratorn bli din vän och börja träna ;)

Sedan ska vi också komma ihåg att fast killar oftast kommer så kommer de ibland intensivare och det är inte alltid så otroligt skönt som man tror för dem att komma. Jag tror att man kan tänka sig en skala från 1-5. Och om det blir en femma så skakar jorden och himlen gråter. En etta å sin sida hade han troligen kunnat åstadkomma på egen hand också.

Jag tycker att det är otroligt synd att man inte talar och skriver mer om sex. Inte bara visar en massa sexualiserad reklam och porr utan några som helst praktiska förklaringar. Att skriva om sex är otroligt tabubelagt och jag har t.o.m. fått höra att man refererat till mig som ”sexterapeuten” =D Det är jag nog inte och jag har inte någon utbildning på detta område. Men jag tycker att det är viktigt att diskutera det även om jag inte är någon sexpert. =)

PS. Kör täysii! ;)

IMG_5551

2 thoughts on “Alla killars drömtjej #Sexgudinnan in action! – Killens Orgasmansvar

  1. men ändå är största delen av det du skriver angående sex så yltigt att du kunde lika bra ha tagit all din information från nån flicktidning i stil med Frida eller Demi. Jag förstår inte varför ankorna har sådan panik över att det skulle vara för vulgärt, mig har du inte chockat en enda gång, tvärtom funderar jag på om du egentligen har någon erfarenhet över huvudtaget från sexlivet eftersom allt bara känns så ytligt o självklart..

    • Hej! jag skulle inte säga att jag skriver helt ytligt om sex. t.ex.: http://jemimamariel.com/2012/12/25/11-minutes-the-art-of-sex-is-the-art-of-controlled-abandon/. Men jag behandlar nog sex som ett fenomen och kanske t.o.m. kan jämföra det till en träningsform. Jag tror inte att det jag t.ex. skrivit om orgasmer och pornografi är något som finns i flicktidningar och jag vet att många börjat diskutera dessa saker. Men samtidigt håller jag ändå med dig. Jag kanske vill undvika stämpeln som ”sexbloggare” och vill skriva om annat också. Jag tror att det som gör texterna lite för ytliga, också i mitt eget tycke, är bristen på personlige exempel och erfarenheter… men jag känner mig bara inte tillräckligt bekväm med att rakt ut skriva sådant. Och det har sitt pris men du ska veta att jag nog försöker. Sedan vill jag påminna dig om at jag inte strävar efter att chockera eller vara vulgär utan diskutera saker det är bra att vara medveten om. Det kan hända att de som har en massa erfarenhet tycker att denna info är onödig, och bra så. Hellre för mycket än för litet. Även om jag skriver ut självklarheter är de inte själklara för alla och ibland upprepar jag också mig själv eftersom alla inte läser alla texter och ofta förklarar jag mer än jag tycker skulle behövas… men brist på djupgående analys finns nog… men jag lovar att jobba på det =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s